Welkom bij Trainingsschool AW in Heteren!

Bij ons staat de hond ons hele leven al centraal, vroeger gezellig in huis en later als teamlid om ons werk te doen op ons schapenbedrijf (en nog steeds twee kleine Chihuahua’s voor de gezelligheid uiteraard). Een goede, harige partner als vriend en collega waarbij onze relatie onmiskenbaar belangrijk is om lekker samen te werken en veel plezier van elkaar te beleven!

Wij verzorgen met onze roedel honden al 20 jaar teambuilding- en leiderschapstrainingen voor bedrijven, organisaties én iedereen die meer wil weten over samenwerken, communicatie en leiderschap; inzicht in jezelf door naar het gedrag van de hond te kijken en vandaar uit op een positieve manier naar een gewenste situatie leren bijsturen. Dit doen we met de workshops Schapendrijven en Hondenspiegelen.

Door deze trainingen krijgen en kregen we vele verzoeken of mensen bij ons konden komen voor hulp bij training van hun eigen hond (of zichzelf?).

Al jaren verzorgen wij ook met onze workshops de leiderschapstrainingen in de Modules I en II van Anniek Winters. Wij zijn fan van elkaars basisprincipes waarmee we met onze honden werken: de mooie natuur van de hond en goed leiderschap van de mens. Daarom matchten we direct zo goed, werken we al jaren samen en hebben we inmiddels vele cursisten met succes opgeleid tot leiders van hun hond.

Vanaf 1 februari 2022 daarom een terechte en zéér gewenste uitbreiding van onze passie: een trainingsschool volgens de methode van Anniek Winters waardoor we baasjes leren en inspireren om een nog betere versie van zichzelf te worden zodat jij een echte leider bent en jouw hond je met plezier volgt.

Tot gauw!

Ellen van der Zweep
Gedragsdeskundige & Trainer